voditelj: Igor OgnjenovićOSNOVE ASTROLOGIJE - UPIS POČETNE GRUPE

Centar za astrološku edukaciju već više od 15 godina organizira astrološku školu koja svojim polaznicima omogućava stjecanje znanja za kasnije kvalitetno bavljenje astrologijom. U sklopu predavanja govoriti će se o znakovima Zodijaka, planetima, aspektima i astrološkim kućama. Na taj način će se stvoriti osnova za kasnije tumačenje natalne karte. Tečaj Osnova astrologije uključuje osam predavanja od po tri sata koja se održavaju jednom tjedno. Voditelj je Igor Ognjenović. Za pohađanje astrološke škole nije potrebno nikakvo prethodno znanje. U sklopu astrološke škole moguće je dobiti certifikat o osposobljenosti. Grupa se okuplja 16. veljače 2017. Cijena: 800 kn (moguće plaćanje u više rata). Predbilježbe i informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona 091 541 4505 ili na mail astrocentar@net.hr

Astrološka škola omogućava svima zainteresiranima stjecanje znanja za kasnije uspješno bavljenje astrologijom. Osim ovladavanja različitim tehnikama interpretacije karti, polaznici se upućuju u vještine konzultiranja klijenata. Istovremeno svatko istražuje i osvješćuje smisao svoje osobne astrološke simbolike. Za uključivanje u astrološku školu nije potrebno nikakvo prethodno znanje. Studiranje astrologije podijeljeno je u tri stupnja unutar kojih se slušaju pojedinačni tečajevi. Po završetku svakog od njih dobiva se potvrda Centra za astrološku edukaciju i stječe pravo pristupanja ispitima za odgovarajuće certifikate Udruge astrologa Hrvatske. Popis tečajeva po stupnjevima:

 

1. stupanj - astrolog

    Osnove astrologije
    Interpretacija natalne karte
    Prediktivne tehnike
    Astrologija odnosa
    Evolucijska i karmička astrologija

 

2. stupanj - astrolog savjetnik

    Tradicionalna natalna astrologija 
    Horarna astrologija 
    Elekcijska astrologija 
    Mundana astrologija
    Medicinska astrologija 
    Sideralna astrologija
    Fiksne zvijezde
    Mjesečeve kuće
    Dekani
 

3. stupanj - profesionalni astrolog

    Vokacijska astrologija
    Asteroidi
    Drakonska astrologija   
    Heliocentrična astrologija
    Ezoterijska astrologija
    Harmonici  
    Uranska astrologija
    Relokacijska astrologija
    Astrološko konzultiranje

 

Individualno studiranje

Uz  stalnu astrološku školu Centar za astrološku edukaciju pruža i mogućnost individualnog studiranja. Svi koji izaberu ovu varijantu dobivaju sav potreban materijal (audio zapise predavanja, skripte i astrološki software) i nakon toga samostalno prolaze gradivo. Na kraju pristupaju ispit i na taj način stječu potvrdu za određeni stupanj. Ovaj način studiranja prikladan je za sve one koji su iz nekog razloga spriječeni pohađati predavanja.

  

KONTAKT

E-mail: astrocentar@net.hr

Tel: +38591 541 4505