Voditelj: Igor Ognjenović

    

 

Ljudi se obraćaju astrolozima i zbog različitih razloga. Najčešće žele riješiti neki konkretni problem, steći širu perspektivu u svrhu razumijevanja aktualnih događaja i pronaći smisao unutar svakodnevne jurnjave. Kroz simboliku astrološke karte moguće je doći do vrlo važnih informacija koje nam pomažu da izađemo izvan okvira bilo kakvih sudbinskih utjecaja i počnemo slobodno kreirati našu stvarnost. Uobičajeni razgovor traje oko sat vremena i uključuje dolje navedene teme. Cijena konzultacija je 250 KN (40 EUR). Uz astrološku analizu moguće je dobiti i onu numerološku. Kasnije je astrološke konzultacije preporučljivo koristiti jednom godišnje. Na taj način najbolje možemo razumjeti značenje onog što nam se trenutno događa i uspješno tempirati svoje aktivnosti. 

 

Karta rođenja
- životni potencijali, traženje prikladnog zanimanja, važna razdoblja života, financijska sigurnost, emocionalna ispunjenost, ključni odnosi

Što donosi budućnost
- iscrpni prikaz najvažnijih godišnjih događanja

Sretni i smisleni odnosi
- razumijevanje odnosa s važnim nam osobama kod kuće i na poslu

Gdje putovati i kako urediti dom
- promjene koje donosi selidba u drugi grad ili državu, kako razmjestiti stvari u stanu

Djelovanje u skladu sa svemirom
- odabir pravog trenutka za pokretanje neke aktivnosti (posao, ženidba, putovanje)

  

Ukoliko živite u Zagrebu, astrološke konzultacije se obavljaju kroz direktan razgovor. U suprotnom, ćemo pričati preko telefona ili Skype-a. Početni razgovor s klijentom uključuje najvažnije životne teme iz natalne karte i događanja tijekom sljedećih 12 mjeseci. Po vašoj želji konzultacije se mogu i snimati. Kako bi se predbilježili i dobili dodatne informacije obratite se na kontakt mail ili telefon.  

   

KONTAKT

E-mail: igorognjenovic@mail.com
Tel: 091 980 8395

  

 

 

 

Igor Ognjenović je voditelj i redovni predavač u Centru za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao na Academy of Predictive Astrology. Član je Udruge astrologa Hrvatske (UAH). Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjigu "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka". 

  

DOGOVOR ZA ASTROLOŠKE KONZULTACIJE