Ljudi se obraćaju astrolozima zbog različitih razloga. Najčešće žele riješiti neki konkretni problem, steći širu perspektivu u svrhu razumijevanja aktualnih događaja i pronaći smisao unutar svakodnevne jurnjave. Kroz simboliku astrološke karte moguće je doći do vrlo važnih informacija koje nam pomažu da izađemo izvan okvira bilo kakvih sudbinskih utjecaja i počnemo slobodno kreirati našu stvarnost. Uobičajeni razgovor traje oko sat vremena i uključuje dolje navedene teme. Cijena konzultacija je 250 kn. Kasnije je astrološke konzultacije preporučljivo koristiti jednom godišnje, te prilikom donošenja važnih odluka. Na taj način najbolje možemo razumjeti značenje aktualnih događanja i uspješno tempirati svoje aktivnosti. 

 

Karta rođenja

- životni potencijali, traženje prikladnog zanimanja, važna razdoblja života, financijska sigurnost, emocionalna ispunjenost, ključni odnosi


Što donosi budućnost

- iscrpni prikaz najvažnijih godišnjih događanja

 

Sretni i smisleni odnosi

- razumijevanje odnosa s važnim nam osobama kod kuće i na poslu


Gdje putovati i kako urediti dom

- promjene koje donosi selidba u drugi grad ili državu, kako razmjestiti stvari u stanu


Djelovanje u skladu sa svemirom

- odabir pravog trenutka za pokretanje neke aktivnosti (posao, ženidba, putovanje)

  

Ukoliko živite u Zagrebu, astrološke konzultacije se obavljaju kroz direktan razgovor. U suprotnom, pričati ćemo preko telefona. Početni razgovor s klijentom uključuje najvažnije životne teme iz natalne karte i događanja tijekom sljedećih 12 mjeseci. Po vašoj želji, konzultacije se mogu i snimati. Kako bi se predbilježili i dobili dodatne informacije obratite se na kontakt mail ili telefon.  

  


KONTAKT

E-mail: igoro@net.hr
Tel: 091 541 4505

 

 

Igor Ognjenović je voditelj i redovni predavač u Centru za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat na Academy of Predictive Astrology.  Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjigu "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka". Posjeduje certifikat NLP Master Practitioner i diplomu Life Coaching Practitioner.